Aangenaam vertoeven op het toilet met luchtverfrisser met EM Leave a comment

Door je voorganger op het toilet weleens getrakteerd op een bijzonder persoonlijk geurtje? Of was er met een luchtverfrisser gespoten die je de adem ontneemt? Die tijd is voorbij met de natuurlijke luchtverfrisser van Wipe&Clean. Met de unieke werking van goede bacteriŽn worden†nare geurtjes niet verbloemd, maar echt aangepakt en geneutraliseerd.

In en rond het huis leven miljarden bacteriŽn. Met Wipe&Clean worden†gezonde micro-organismen ingezet om op natuurlijke wijze een nieuw evenwicht te creŽren. Het zijn goede bacteriŽn, die onmisbaar zijn voor een gezonde leefomgeving. Wipe&Clean Luchtverfrisser biedt dus bescherming tegen schadelijke micro-organismen en zorgt daarmee op 100% natuurlijke wijze voor een schone lucht in huis.

wipe_luchtverfrisser_basilicum_web-300x231Nieuwe verpakking

De luchtverfrisser heeft een nieuwe uitstraling gekregen. Het is nu duidelijk onderdeel van de productenlijn Wipe&Clean. Wipe&Clean allesreiniger is een bewezen 100% natuurlijk en effectief schoonmaakmiddel. Het draait allemaal om de juiste balans. Zogenaamde Ďgoedeí bacteriŽn blijven in de meerderheid en zorgen zo voor een evenwichtige en gezonde leefomgeving.

BRON:†https://www.emnatuurlijkactief.nl/aangenaam-vertoeven-op-het-toilet-met-luchtverfrisser-met-em/

Ga direct naar de product-pagina

Geef een reactie