EM Natuurlijk Actief bij Open dagen Pluktuin De Kruudhof, Halle | 6 en 7 juni 2015 Leave a comment

De Kruudhof is een groentetuin, met diverse groenten, fruit, bloemen en kruiden. Alles wordt biologisch geteeld, dus zonder kunstmest of chemische bestrijdingsmiddelen. Maar met respect voor de aarde en het leefmilieu.

“Afhankelijk van het seizoen telen wij een groot scala aan groenten op een ecologisch verantwoorde wijze. Bodem en milieu zijn de uitgangspunten in onze werkwijze”, legt Theo Wagenaar uit. “Samenwerken het devies. Je kunt als abonnee meegenieten van de producten uit deze tuin. Of via de losse verkoop in de winkel op de Kruudhof. Je kunt de groente zelf op ieder moment van de dag en week oogsten, dus verser kan niet!”

Kruudhof_index

Open dagen

Het thema van de open dagen dit jaar is het Jaar van de Bodem. Een gezonde bodem is noodzakelijk voor lekkere verse en gezonde groente, maar door grootschalige massateelt met kunstmest verliest de bodem helaas aan kwaliteit waardoor de voedingswaarde waaronder de belangrijke mineralen en vitamines die we binnenkrijgen door groente en fruit achteruit gaat. Tijdens de open dagen is er een markt en zijn er lezingen, rondleidingen over de tuin en diverse activiteiten voor jong en oud. Ook EM Natuurlijk Actief is aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met EM en Bokashi.

Bij De Kruudhof zorgt men voor ecologisch verantwoord tuinieren met aandacht voor gezonde bodem. U proeft het verschil. Kom het gerust zelf uitproberen en laat u verrassen tijdens de open dagen op 6 en 7 juni 2015 van 11.00-17.00 uur.

Meer informatie op De Kruudhof.

De Kruudhof

Lankerseweg 3b in Halle

BRON: https://www.emnatuurlijkactief.nl/em-natuurlijk-actief-bij-open-dagen-pluktuin-de-kruudhof-halle-6-en-7-juni-2015/

Geef een reactie