Speciale jubileumuitgave van Agriton: Fermenteren Leave a comment

Speciaal voor hun 25 jarig bestaan heeft Agriton, leverancier en producent van EM in Nederland, een cadeau voor alle EM en fermentatie fans samengesteld: de jubileum uitgave van Agriton: Fermenteren.

Agriton, gevestigd in Noordwolde is 7 augustus 2016 officieel 25 jaar leverancier en producent van natuurlijke producten voor onder meer de agrarische sector. Deze producten zijn erop gericht om de kringloop bodem-plant-dier-mest te verbeteren en bij te dragen aan een duurzame land- en tuinbouw. Goed voor dieren, goed voor planten en dus ook voor mensen. Alles draait daarbij om de bodem; de basis van de kringloop.

Vijfentwintig jaar van de grond, voor de grond. Dat is reden voor feest en dus een cadeau. Van Agriton. Het was een feest om dit blad te maken en wordt hopelijk voor u een feest om te lezen. We nemen u mee op reis in de wereld van Effectieve Micro-organismen (EM) en starten ons avontuur in Japan en eindigen op micro-niveau, in de EM-ketels van Agriton. Hoe wordt EM gemaakt? Wat is eigenlijk fermenteren? En waarom in de bodem? We hopen u te inspireren en wie weet nog wat te leren. De micro-biologie waar Agriton op gestoeld is (EM), staat symbool voor ‘samen’ en ‘elkaar versterken’. Een filosofie die synoniem staat voor onze bedrijfsvoering. We danken u en al onze relaties voor het mede mogelijk maken van deze filosofie en het gestelde vertrouwen in ons en onze producten. Het blad is tevens een cadeau voor ons team, waar we trots op zijn. Een vruchtbare bodem vol leven. Allen komen in dit magazine in beeld en stellen zich graag aan u voor.

Download de PDF hier of bekijk hem hieronder:

https://emwinkel.nl/wp-content/uploads/2016/08/Agriton-DEF_25_jrmagazine_juli2016.pdf

Geef een reactie